در حال خواندن
یک تناقض در دو خبر؛ کارت سوخت بگیریم یا نه؟
0

روز گذشته وزیر ارتباطات با تاکید براینکه به منظور جلوگیری از صدور ۱۰ میلیون کارت سوخت جدید برای خودروها بدون کارت که هزینه‌ای نزدیک به ۳۳۰ میلیارد تومان در بر دارد، از اتصال کارت‌ سوخت به کارت‌های بانکی خبر داد، این در حالی بود که در همان روز شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد، به منظور جلوگیری از قاچاق بنزین به ویژه با تشدید قاچاق از مرزها، تصمیم بر این شده که تحویل بنزین به خودروها و موتورسیکلت‌ها، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، صرفاً با استفاده از کارت سوخت انجام شود و مالکانی که کارت سوخت ندارند برای دریافت هر چه سریعتر کارت سوخت اقدام کنند.

نود فناوری – البته این اولین باری نیست که دو نهاد دولتی به صورت موازی اقدام به ارایه مطالبی می‌کنند که ثمری جز ایجاد تناقض در جامعه ندارد. حال با وجود این دو خبر مردم مانده‌اند که آیا برای دریافت کارت سوخت اقدام کنند یا همانطور که وزیر ارتباطات گفته نیازی به دریافت کارت سوخت وجود نخواهد داشت.

یک مقام آگاه در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به این تناقض انجام شده گفت: آنچه که در اطلاعیه این شرکت عنوان شده فراهم شدن مسیر ثبت نام آن دسته از افرادی است که کارت سوخت خود را گم کرده‌اند اما اینکه آیا برای آنها کارت سوخت جدیدی صادر خواهد شد یا خیر هنوز دستورالعملی از سوی دولت در این رابطه ابلاغ نشده است.

وی افزود: به احتمال زیاد سیاست‌های جدید دولت در خصوص احیای کارت سوخت در آذر ماه تعیین تکلیف خواهد شد و اتصال کارت سوخت به کارت بانکی نیز یکی از راه‌کارهایی است که می‌توان از آن استفاده کرد اما هنوز در این رابطه تصمیمی گرفته نشده است.

مالکان خودرو و موتورسیکلت فاقد کارت سوخت برای دریافت کارت جدید ثبت نام کنند
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد: به منظور جلوگیری از قاچاق بنزین به ویژه با تشدید قاچاق از مرزها، تصمیم بر این شده که تحویل بنزین به خودروها و موتورسیکلت‌ها، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، صرفاً با استفاده از کارت سوخت انجام شود.
بر اساس این اطلاعیه، مالکان محترم خودروها و موتورسیکلت هایی که کارت سوخت خود را گم کرده اند، لازم است به ترتیبی که در رسانه ها توضیح داده خواهد شد، از تاریخ شنبه ۳ آذر ماه، حداکثر لغایت شنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۷ نسبت به ثبت درخواست خود برای دریافت کارت سوخت جدید اقدام نمایند.

به منظور تسهیل در دریافت کارت جدید سوخت، امکان دسترسی به سامانه ثبت مشخصات از طریق اینترنت و یا تماس تلفنی فراهم شده که نحوه دسترسی و اقدام، از طریق رسانه‌های عمومی و صدا و سیما به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.

تاکید می کند که برای ثبت تقاضای دریافت کارت سوخت جدید، هیچ مبلغی از متقاضیان توسط شرکت ملی پخش دریافت نخواهد شد.

خاطر نشان می سازد این اقدام به معنای سهمیه بندی و افزایش نرخ سوخت نبوده و لازم است هموطنان محترم به شایعات بی اساس در این مورد توجه نفرمایند.

بنابراین از زمان فراهم شدن امکان تحویل سوخت با کارت برای عموم دارندگان خودروها و موتورسیکلت‌ها، همانگونه که گفته شد، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، بنزین صرفا با ارائه کارت به خودروها و موتورسیکلت‌ها تحویل خواهد شد.

کارت سوخت به کارت‌های بانکی متصل شد
در همین رابطه نیز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال کارت‌ سوخت به کارت‌های بانکی خبر داد.
محمدجواد آذری جهرمی با بیان اینکه امروز بیش از ۱۰ میلیون خودرو کارت سوخت ندارند، گفت: برای صدور این تعداد از کارت سوخت باید ۳۳۰ میلیارد تومان هزینه می‌شد، در حالی که با استفاده از ظرفیت دولت الکترونیک و با هماهنگی بین دستگاهی، آن را به کارت بانکی متصل کردیم تا به جای اینکه مردم در صف بایستند و در پلیس به علاوه ۱۰ ثبت‌نام کنند تا بعد از یک هفته کارت سوخت به دست آن‌ها برسد، بتوانند با مراجعه به پورتال ملی پخش و پالایش و فشردن سه گزینه، کارت بانکی خود را به کارت سوخت متصل کنند.

وی با بیان این‌که شیوه اجرایی در کشور مطلوب نیست، گفت: همه دستگاه‌های حاکمیتی درون و بیرون دولت باید نوع نگاه خود را تغییر دهند و به فعالیت‌های الکترونیکی بپیوندند تا هزینه‌های اجرایی کشور را پایین بیاوریم و آن را به سمت تقویت اقشار ضعیف در جامعه سوق دهیم و مردم هم بدانند که دولت نیز در این مسیر مصمم است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر